Støt Martinus Respondoj

Støt ved at at skrive på siden

Den bedste støtte du kan give Martinus Respondoj er ved at bruge siden.

Målet med Martinus Respondoj er at skabe en platform, hvor Martinus interesserede kan fokusere på at forstå Martinus Verdensbillede ved at stille og besvare hinandens spørgsmål. Det sker selvfølgelig kun, hvis der er nogle som bruger siden.

Du kan stille et spørgsmål, skrive svar eller logge ind og skrive en kommentar til spørgsmål og svar. Der er ikke noget som kan gå rigtig galt, så hold dig ikke tilbage.

Derudover vil det også hjælpe, hvis du deler spørgsmål og svar på sociale medier og linker til siden, hvis du har en hjemmeside, så siden bliver lettere at finde via Google.

Hvis du er mere ambitiøs...

Du kan også være med på Martinus Respondoj som redaktør. Som redaktør kan du være med til at skrive på vores sociale medier (vi deler dem med martinusforum.dk) og være med til at holde orden i spørgsmål og svar på siden. På sigt vil vi oprette et område på sitet, hvor vi samler de bedste spørgsmål og svar, hvilket også kræver redaktionelt arbejde.

Hvis det har interesse, så skriv via vores kontaktside eller til info@martinusforum.dk med et par ord om hvorfor du gerne vil være redaktør.


...