+2 stemmer
133 visninger
af
Jeg har ofte tænkt på følgende spørgsmål ift. Martinus kosmologi: Martinus siger, at vi har evige liv. Det lyder også som en ensom rejse. Møder vi aldrig vore kære igen, som vi knytter os til i de enkelte liv? Familie, dyr og venner?
Hvis ja, hvordan kan vi mødes, når vi reinkarnerer på andre planeter, steder eller tidsrum alt efter vore åndelige udvikling? Denne bevirker yderligere, at vi hele tiden bevæger os imod nye ståsteder, som er afhængige af vores individuelle evne til at lære og dermed kommer længere og længere bort fra hinanden. Mvh Kirsten 

1 Svar

+1 stemme
af
Vi er alle "ét" i X1, så set med de briller kommer vi aldrig bort fra hinanden, i og med vi alle er ét i Gud.

I forhold til at om vi genoplever nære og kære fra dette liv, så er det korte svar ja. Dette kan bestemt lade sig gøre, det er dog ikke 100% sikkert.

Men vi behøver ikke bekymre os for at om vi kommer til at lide afsavn osv. Hvor tit har vi f.eks. i vort nuværende liv savnet vores familier fra tidligere liv? 

Grunden til det er muligt at genopleve nære og kære, både i dødsriget og selvfølgelig i fremtidige inkarnationer, er at vi som regel har en masse tilfælles.

Hvis vi nu prøver at sammenligne vores egen familie med andre familier, så vil vi nok bemærke, at vores familie deler visse fællestræk, som andre familier ikke har. De har derimod noget andet tilfælles.

Dette vil altså sige at vi på visse områder er på bølgelængde med hinanden. 

Det er netop dette at være på bølgelængde, der gennem tiltrækning og frastødning tiltrækker os til at inkarnere sammen. Vi har noget karma til fælles (på godt og på ondt).

Derfor er sandsynligheden for at "mødes igen" forholdsvis høj.

Det betyder ikke hver evig eneste person i hele storfamilien, eller alle ens gode venner. Det betyder derimod få enkeltindivider, man virkelig har haft noget dybt tilfælles med.

For nogen er det måske 1-2 "gengangere" over et par liv, for andre er det måske over 20 gengangere over mange liv. Det er forskelligt, vi er jo alle unikke. Men jeg vil mene at sandsynligheden er forholdsvis høj.


...