+2 stemmer
134 visninger
af
Jeg er selv mangeårig veganer og lever nu af råkost i form af moden frugt, hvad der i følge min oplevelse er det mest positive både for alt andet liv på jorden og for et menneskes krop og sind, det tætteste man med indtag af føde kan komme på at leve i kærlighed til alt levende.
Vedrørende sundhed og den illusion, vi kalder  sygdom, samt vejen til sundhed gennem en vedvarende næring og afgiftning ved at spise råkost i form af moden frugt, er jeg inspireret af dr. Robert Morse og kan fx anbefale at se denne video:

Kan dette forenes med Martinus? Som jeg læser Hans Wittendorffs meget inspirerende indlæg er svaret helt klart ja. Det kræver blot en ajourføring.
Jeg ville naturligvis blive glad, hvis det er muligt at få et direkte svar fra Hans Wittendorff selv.
På forhånd tak!
Med venlig hilsen, kirsten gro-nielsen
af
Hej Kirsten, tænker du på noget specielt, som skal ajourføres? Ser du nogle forskelle? Det vil gøre det lettere at forholde sig til dit spørgsmål.
af
+1
Hej Lasse, kan du mon formidle at jeg får kontakt til Hans Wittendorff? På forhånd tak!
af
Jeg vil foreslå at du skriver dit spørgsmål til Hans. Hans mail er hwittendorff@post.tele.dk. Brug gerne denne adresse (https://www.martinusforum.dk/spoergsmaal-og-svar/hvorfor-vegetar-eller-veganer/), som reference til det oprindelige spørgsmål. Hans modtager allerede en hel del spørgsmål og er glad for at få dem, så send endelig til ham.

1 Svar

+1 stemme
af
Martinus skriver i bogen "Den ideelle føde" at vi er nået til et sted i vores udvikling, hvor vegetarisk føde er det mest ideelle for os.

Vores udvikling vil fortsætte og vi vil på et tidspunkt gå over til rent frugtkød og til sidst kun behøve luft som ernæring. Men for nu er det altså både grøntsager og frugter i følge Martinus.
...