+1 stemme
246 visninger
af
Kære Martinus Respondoj, jeg ønsker at spørge ind til den tredje verdenskrig.

Så vidt jeg husker har Martinus nævnt at tredje verdenskrig vil anvende atomvåben. Herudover har han nævnt at Danmark vil være beskyttet. Men at krigen vil resultere i millioner og atter millioner af dødsfald.

Er der andet han har nævnt?

Jeg har personligt altid forestillet mig at krigen ville finde sted i Mellemøsten. Mange af de arabiske lande hader jo Israel. Det samme gør Iran (der er ved at udvikle atomvåben). Så jeg havde altid forestillet mig at nogle af de arabiske/muslimske lande ville atombombe Israel, hvilket ville starte en verdenskrig.

I dag faldt jeg dog over den svenske Anton Johansson. Han forudså åbenbart i 1907 og 1913-1914 både første, anden og tredje verdenskrig. Alt han har sagt om de første to verdenskrige gik i opfyldelse.

Han siger at tredje verdenskrig vil startes af Rusland. De vil atombombe USA for at sætte dem ud af spillet. Herefter vil de i samarbejde med Frankrig overtage store dele af Europa.

I det danske forsvar taler man ekstremt meget om at Rusland er en stor trussel. De har jo annekteret Krim-halvøen ulovligt (det internationale samfund gjorde intet). Herudover har de regulære styrke i Ukraine (her gør det internationale samfund heller intet). Danmark og andre NATO lande har styrker i de Baltiske lande for at beskytte dem. De danske F16 patruljere både Danmark, Sverige og Østersøen, for at holde russiske fly i skak. Overall er der faktisk mange faktorer der godt kunne pege på at det egentlig ikke er utænkeligt, de ting Anton Johansson har sagt.

Han har også profeteret at de socialistiske stater (Skandinavien) vil afskaffe deres militær mere og mere, hvilket vil gøre det endnu lettere for Rusland (dette passer jo både på Danmark, Norge og Sverige. Sverige har ikke engang et fly-afvisnings-beredskab længere. Danmark må hjælpe til med at håndhæve svensk luftrums suverænitet når det krænkes af russiske kampfly)

(lige det med at de alliere sig med Frankrig er der måske ingen nuværende faktorer der bekræfter, udover at Macron har lagt en venligere og mere samarbejdsvillig vinkel på sin Rusland politik)

Hovedspørgsmål: Hvad har Martinus ellers sagt om tredje verdenskrig, udover de ting jeg nævnte tidligere?

Underspørgsmål: hvad tænker I om Anton Johanssons profetier? (jeg er selv meget overrasket over dem, har lige opdaget dem idag).

1 Svar

0 stemmer
af
Martinus udtaler sig om den tredje verdenskrig i hans 90-års fødselsdagstale (er jeg ret sikker på...). Han taler bl.a. om at krigen primært skulle foregå i de arabiske lande - og at den skulle starte omkring "århundrede skiftet". Måske vi allerede inde i det, som en gang i fremtiden vil blive kaldt for den tredje verdenskrig.

Jeg synes det er svært at vurdere Anton Johansson's udtalelser. Det lyder ikke umuligt. På den anden side, så vil tingene godt nok gå amok, hvis russerne atom-bomber USA. Men hvem ved.
af
+1
Jeg er helt enig. Jeg har også altid tænkt at tredje verdenskrig startede med 9/11 i 2001, og alle krigene i Mellemøsten. Nu har det jo også spredt sig til Europa med terror og flygtningekrisen (plus voldtægter, vold, kriminalitet osv). Så jeg har altid tænkt at tredje verdenskrig allerede var godt igang.

Men der har jo ik været anvendt atomvåben endnu. Og på en måde ville det jo give karmisk mening, at USA blev atombombet efter Nagasaki og Hiroshima. Plus, da jeg læste hans profetier, så er der alligevel mange nuværende faktorer ift Rusland der godt kunne passe. Det var det jeg syntes var så interessant. For så ville der virkelig være krig! Der ville ikke være nogen tvivl, det ville virkelig være tredje verdenskrig.

Men vi må jo vente og se hvad der sker.
af
+1
Jeg fandt lige dette link, der samler al info om tredje verdenskrig: http://www.livetsbog.nu/ragnarok-eller-dommedag/
af
Her er linket til nogle af proftierne af Anton Johansson, For dem der måtte være interesserede: http://trygve4.tripod.com/lebesby.html
af
Tak for links :-)
Martinus Respondoj er dedikeret til at forstå Martinus Verdensbillede.

Stil et spørgsmål om Martinus Verdensbillede
Få flere muligheder:
Opret en konto (gratis)
Login

Nyttige links:
Stil et spørgsmål
Kom i gang
...