+1 stemme
267 visninger
af
Til rette vedkommende
Håber der er en som kan hjælpe, Igennem efterhånden mange år nu har jeg haft problemer med besættelse.
Har studeret bla. Martinus bog Vejen til paradis og kan læse at det må være den situation jeg er i, noget hænger på mit ejet uforløste, og forstærker i en sådan grad at jeg nogle gange ikke kan få en normal hverdag.

Men jeg kan ikke finde nogen løsning heller ikke i Martinus bøger, eller andre,forfattere, kan godt læse mig til at der skal forløses noget i mig som det hænger på men har efterhånden brugt mange mange penge på at blive renset, eller på at forløse indre traume mm.
Har taget ca 4 års udd, i alt muligt inden for det spirituelle for at finde nogle svar, men uden held.
har studeret Alice A Baile, lidt Martinus og Læst et hav af forfattere plus jeg har kommet i  Den gyldne Cirkel i  Frederiksværk de sidste 8 år og taget de fleste af deres udd.
Men finder ikke en løsning, andet end ikke at give det opmærksomhed og forsøge højne min energi, fordi lige tiltrækker lige, men når først der er noget som hænger på så kan jeg ikke selv handle og forsvinder i håbløs hed og meget negative tanker.

Der hører med til min historie at jeg har haft en meget stor spirituel åbning som varede ca 6 måneder for snart 10 år siden, hvor jeg på kort tid fik åbnet for klar følelse, hørelse og syn mm.
Det er sket flere gange efter men i meget mindre målstok,  plus små perioder af forbundet hed til mit højer selv måske, det er mine egne ord her og beskrevet noget klodset.
Problemet er mest at jeg svinger meget fra at være i utrolig ro og forbundethed, til den største nedtur.
Kender godt til de kriser som kommer på udviklings vejen, fra Asker Lorantsen specielt, men det her er lidt mere end bare en krise.
 

Ser frem til at hører fra jer
Kh Louise
af
Kender du denne her artikel af Martinus? http://www.martinus.dk/da/kosmos/kosmos/1972/kos1972-16-179.php

Jeg har ikke læst den for nylig, så jeg ved ikke om den hjælper. Håber at du finder en vej.
af
af
Jeg fandt en artikel mere om besættelse af Martinus. Den hedder "Hvordan undgår man at blive besat?". Se http://www.martinus.dk/da/kosmos/kosmos/1990/kos1990-10-212.php

2 Besvarelser

0 stemmer
af
Martinus skriver om besættelse. I Grand Kursus bogen skriver Martinus nogle mere konkrete råd for hvordan man kan forholde sig til besættelse. Jeg ved ikke om det her hjælper dig i den konkrete situation og om det overhovedet har noget med din situation at gøre, så tag det, hvis du kan bruge det. Det værste, som der kan ske, er ingenting.

I Grand Kursus bogen stk. 410 skriver Martinus følgende:

"Man må bede uselvisk, det kan ikke nytte, at man beder om, at Gud skal straffe ham eller hende der. Hvis man beder om det, så laver man sort magi, så kan der være mørke væsener, der kommer og sætter sig i forbindelse med os. Hvis man mentalt set ikke er særlig godt garderet, kan det ende med, at man virkelig bliver besat, besat af mørke væsener fra det andet plan. Men når man beder om, at man må kunne gøre det rigtige og det, der er Guds vilje, så behøver man ikke være bange. Det er denne indstilling, man skal have. Man skal bort fra alt det, man så vældigt begærer, for det er meget ofte sådan, at det, man begærer, er den rene undergang for en. Men det kan menneskene jo ikke altid selv se. Derfor kan man godt bede om, at man gerne ville have det der, men man må hele tiden føje til, hvis det er Guds vilje."

Martinus henviser altså til at arbejde med ens indstilling til livet. Det med at gøre det som er rigtigt i den store sammenhæng (Guds vilje). Jeg forsøger på ingen måde at negligere problemet eller sige at der er et quick fix, men måske er det værd at prøve en bøn eller to og så arbejde sig stille og roligt ud af problemerne. Jeg håber at du finder en vej.
+1 stemme
af
Hejsa.
Jeg ved ikke om det kan bruges dette her men Martinus fortæller mere om besættelse i en spørgetime i Varnhem 26/5-1969  (39 minutter inde i spørgetiden) http://www.martinus.dk/da/foredrag/index.php?nr=98
Her er et kort lille uddrag på skrift om det Martinus fortæller, det er bedst at høre det fortalt af ham selv og da han fortæller mere om det i ovenstående link i spørgetimen.

 Martinus fortæller: Jeg har oplevet at en kvinde kom en aften da klokken var elleve og var vældig oprørt. Hun sagde: må jeg komme ind og tale med dig? Ja, det må De gerne. Jeg er blevet besat, sagde hun. Er De besat? Ja, jeg er blevet voldtaget fire gange i dag af en ånd.  – Voldtaget .. det var vel ikke noget fysisk ..Jo, det var. Jeg kan ikke arbejde, og jeg kan ikke gå til lægen, for så havner jeg på Sct.Hans (sindsygehospital). Ja, det bør De heller ikke gøre. De skal ikke gå til læge, sagde jeg, men De skal gøre hvad jeg siger.

Den her ånd havde skreget til hende, at hvis hun gik til Martinus, så slår jeg dig ihjel. Men hun var altså alligevel kommet til mig, hun var i øvrigt vældig interesseret i det åndelige. Og jeg sagde til hende: De skal ignorere denne ånd fuldstændig. Når den råber og skriger – den kan overhovedet ikke gøre Dem noget. Men lige nu er De hypnotiseret af den, og De er bange. Den har Dem helt i sin vold. Men det må De ignorere, De må fuldstændig erkende at De er et selvstændigt menneske. De skal ikke tage nogen hensyn til den. Og jeg stimulerede henne voldsomt op, og så skulle hun komme tilbage. Hun måtte jo komme tilbage af og til, hun behøvede jo den energi. Og så lykkedes det for hende at besejre ånden.

Det med ånden var begyndt med at hun havde været sammen med nogle venner. Og de havde moret sig med en leg, hvor man med bogstaver med ånders hjælp fremstaver meddelelser. Og selv det med automatskrift, hvor man tager en blyant i hånden og sætter den mod papir. Da hun kom hjem ville hun prøve det også. Og så snart hun havde sat sig til rette var der en hånd som greb fat i hendes hånd, og så skrev den en lang meddelelse. Og denne meddelelse var jo vældig tillokkende for hende, hun skulle have en stor mission. Og der stod meget om hvad hun skulle gøre, først og fremmest skulle hun have fine underbukser på. Hun skulle have vældig fine underbukser, det lyder jo også mærkeligt. Men hun troede på det. Hun blev jo helt salig ved tanken om hvad der kunne tænkes ske.

Og siden førte det til at ånden helt fik magt over hende. Da opdagede hun jo at det var en pervers ånd, at det var en seksuelt pervers ånd, som hun var blevet fuldstændig behersket af og ikke komme fri af. Men siden kom hun fri af den og brændte de fine underbukser. Dem ville hun aldrig bruge mere…
Men altså, jeg fortæller det bare fordi noget sådant kan ske. Og nu er det ikke mere end tre uger siden en ny dame ringede til mig, og hun var også besat og hun var også voldtaget. Så måtte jeg sige det samme til hende. Nu håber jeg det løste sig for hende. Hun skulle også bede til Gud, hun måtte bruge bønnen, for det er jo den store kraft, som man har adgang til. Citat slut.

Flere links der gennemgå emnet besættelse i åndsvidenskabelig betydning og dybdegående analyse..
http://martinusportal.se/article/hore-stemmer-er-ikke-noget-indbildt-hjernespogelse
http://www.martinus.dk/da/kosmos/kosmos/1978/parser.php?fil=kos1978-05-050&nr=92
af
+1
Hej alle sammen
Tak for jeres svar, jeg er meget taknemlig for jeres gode råd.
Spændende læsning i hører nærmere hvis det sker igen om det virker.
Det ville også være rart hvis der var en som kender til problemet som kunne skrive hvordan de takler det.
Eller hvis nogen kender til en som måske kan hjælpe.
Tænker at det kan være svært ikke at give det opmærksomhed hvis jeg skal bede og have opmærksomhed på Gud, for så skal jeg jo netop være opmærksom hvis i for står..
Kh Louise
af
Jeg har ikke selv haft problemet med besættelse, men jeg tænker at Martinus bud minder om en situation, hvor andres meninger påvirker en. Der kan man være nødt til aktivt at ignorere dem, hvis de påvirker en for meget. Man må prøve at blive "herre i eget hus" og fokusere på hvad man selv vil. Det kan så være lettere sagt end gjort. Måske det hjælper. kh Lasse
af
+1
Hej Louise.

Jeg har haft besættelse inde på livet, ved at se familie medlemmer blive besat ved alkohol da jeg var yngre og når de blev så fulde at deres personligheder blev til ondskab og at jeg derved kunne se det i deres øjne at de forvandlede sig i samme sekund en besættelse foregik, det var meget tydeligt. Jeg har kendt til Martinus fra barn af og derfor siger jeg altid "Vær hos mig" som en bøn som Martinus flere gange har skrevet og sagt at man kan bruge hvis man kommer i ubehagelige situationer. Det har hjulpet mig igennem mange ting her i livet de tre gyldne ord.

Især når jeg også har oplevet besættelse og frygtet for hvad der kunne ske når jeg oplevede at de mine kære blev udsat for besættelse. Jeg har følt og mærker de tre ord som en stor beskyttelse.

Jeg flyttede engang et i et gammelt hus og hvor jeg og min partner (som jeg havde dengang) og hvor vi oplevede en ondskab eller måske forvildede sjæle eller (Fantomer) som hang fast i dette hus. Vi bad begge to til Gud ved især at bruge de tre ord ord " Vær hos mig" og at ignorere disse negative påvirkninger som vibrerende omkring os og som prøvede at trænge sig ind på os af og til, det blev tilsidst så godt at det forsvandt.

Jeg kan af og til mærke at der kan være negative kræfter som kan påvirke mig men igen de tre ord " Vær hos mig" gør at det forsvinder fordi jeg fuldt og fast tror på hjælp fra højere magter og når jeg siger de tre ord inde i mig selv. Det er blevet så fast indgroet i mig at sige det inde i mig selv  " Vær hos mig" at jeg også siger det hvis jeg oplever indtrængen når jeg sover.

At tro så meget på denne beskyttelse har fået mig til at mærke at jeg er "Herre i eget hus" og jeg derved endnu engang kan erkende at Martinus har ret.

Kh.
af
redigeret af
+1
Jeg glemte at skrive i mit svar at jeg altid samtidig med mine tre ord som beskyttelse også har sendt en bøn eller et kærligt ønske om til disse sjæle/ krafter som har eller har haft de negative påvirkninger på mig eller mine omgivelser, at de altid måtte få hjælp eller blive hjulpet videre når de var klar til det. Det føler jeg at det har fremskyndet processen for mit vedkommende.

Kh.
Martinus Respondoj er dedikeret til at forstå Martinus Verdensbillede.

Stil et spørgsmål om Martinus Verdensbillede
Få flere muligheder:
Opret en konto (gratis)
Login

Nyttige links:
Stil et spørgsmål
Kom i gang
...