Martinus Respondoj er sat på pause. Du i stedet følge og være med til opbygningen af en Martinus Wiki, hvor ideen er at få en nøgtern beskrivelse af alle Martinus' begreber.
0 stemmer
145 visninger

1 Svar

0 stemmer
af

Tema om Det Evige Verdensbillede 6
Tema om Det Evige Verdensbillede 6 (DEV6) er et semi-struktureret forløb, hvor alle kan stille spørgsmål og svare på andres spørgsmål om den nye symbolbog her i vores spørgsmål og svar sektion (Martinusforum Respondoj). Formålet er at komme i dybden med det nye materiale, så vi går langsomt frem. Forløbet er struktureret ved at vi fokuserer på et enkelt symbol ad gangen. Det er dog på ingen måde udelukket at man kan spørge og svare på andre dele af DEV6 eller Martinus Verdensbillede for den sags skyld.

Stil et spørgsmål om Det Evige Verdensbillede 6:
https://www.martinus-respondoj.dk/ask

Find spørgsmål om Det Evige Verdensbillede 6:
https://www.martinus-respondoj.dk/tag/det-evige-verdensbillede-6
 

Hvordan kommer jeg i gang?
Du kan stille alle de spørgsmål om DEV6, som du har lyst til. Gå til https://www.martinus-respondoj.dk/ask. Det er rimelig lige til at stille spørgsmål. Hvis du tag'er dit spørgsmål med "Det Evige Verdensbillede 6", så kommer det automatisk med i temaet om DEV6. Hvis du er i tvivl om hvad tags er, så skal du ikke bekymre dig om det. En af os andre skal nok sørge for det. Du kan evt. se videoen nedenfor om hvordan du stiller spørgsmål.

...