Martinus Respondoj er sat på pause. Du i stedet følge og være med til opbygningen af en Martinus Wiki, hvor ideen er at få en neutral beskrivelse af Martinus forskellige begreber.
0 stemmer
215 visninger
af
Jeg har følgende information om huset ved Martinus Center Klint:

Martinus i Villa Rosenberg

Martinus boede selv i et af de små huse i begyndelsen, men allerede i 1937-38 købte man Villa Rosenberg. Den havde tilhørt Globetrotteren Holger Rosenberg og den blev opkaldt efter ham. Og på Villa Rosenberg boede Martinus og Gerner Larson og hans familie og herfra administrerede man feriebyen. Martinus modtog mange gæster derovre. F.eks. havde han en gang om ugen gardenparty, hvor mennesker fra feriebyen blev inviteret over. De havde mulighed for at møde Martinus og stille ham spørgsmål. Mange dejlige eftermiddage blev nydt der. Dels arbejdede Martinus der, og skrev i sommertiden, artikler og bøger og han modtog også en hel del mennesker som havde personlige vanskeligheder.

Kilde: http://www.martinusforum.dk/introduktion-til-martinus-center-klint/klintebilleder

I begyndelsen af det nye årtusinde blev Villa Rosenberg totalt gennemrenoveret. I dag bor bestyrerne af Martinus Center Klint i Villa Rosenberg.

Er der nogen som har mere at tilføje?

1 Svar

0 stemmer
af
Villa Rosenberg fungerer i dag som bolig for bystereren af Martinus Center Klint.
...